Online Relatiecursus

Je bent aangekomen op de pagina waarop de relatiecursus kunt bestellen. Deze cursus is bedoeld om  thuis te werken aan je relatie. In verschillende modules, die voor jullie meer of minder van toepassing zullen zijn, kun je jullie relatie verbeteren door middel van informatie van mij in de vorm van videomateriaal en geschreven kaders. De oefeningen zorgen ervoor dat jullie daadwerkelijk jullie relatie kunnen verbeteren. Door thuis samen jullie issues te onderzoeken en te verbeteren met hulp van de cursus zul je zien dat je binnen 4 tot 6 weken al een heel andere vibe tussen jullie gaat ervaren.

Hieronder kun je toegang krijgen tot al het cursus materiaal, geen abonnementen, één prijs en je kunt altijd aan de slag. En vergeet niet, je kunt me altijd bellen voor een persoonlijk advies of het inplannen van een sessie, mijn mobiel nummer staat op de contactpagina.

Veel succes!

Uitleg modules

  1. De eerste module heet “de vonk is weg” en gaat erover hoe jullie als liefdespartners de passie weer kunnen terugvinden in jullie relatie. Heb je het gevoel dat jullie alleen nog maar als broer en zus en/of co-ouders naast elkaar leven? Is er weinig liefdevolle interactie meer? Dan kun je hier aan de slag om jullie liefde weer leven in te blazen.
  2. De tweede module gaat over ruzie en conflicten. Heel naar voor iedere relatie, hoewel meningsverschillen erbij horen. Jullie leren hier hoe je meningsverschillen niet uit de hand laat lopen
  3. De derde module gaat over de seks in jullie relatie. Hoe is het daarmee? Veel stellen ervaren na verloop van tijd een achteruitgang in de tevredenheid over de seks.
  4. De vierde module gaat over vreemdgaan en affaires. Heel lastig om hier goed uit te komen, met de informatie en de oefeningen kunnen jullie kijken of jullie een modus kunnen vinden om liefdevol verder te gaan.
  5. De vijfde module gaat over jullie zelf als individu. Hoe gaat het met jou? Je neemt jezelf als persoon mee in de relatie. Praktische tips en info voor het leven in deze hectische tijden, wat ook je relatie ten goede komt.
  6. De zesde module gaat over het toekomstbestendig maken van jullie relatie. Wat doen mensen met een lange fijne relatie goed? Dat gaan jullie in deze module leren.

‘een goede relatie hebben is geen natuurtalent, je kunt het leren!’

Heb je al een account?

Login dan hier in met de gegevens die je na ontvangst van de betaling hebt ontvangen.